Speeltuin zoekt vrijwilligers gereed maken voor seizoen
04-03-2024

Speeltuin Eendracht speelt een belangrijke rol in de wijk Op de Bossen. Allereerst is de speeltuin het domein waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en in de zomer zelfs zwemmen. Maar diezelfde speeltuin heeft ook een sociale functie. Je kunt er bijvoorbeeld terecht om even een kopje koffie te drinken en andere mensen ontmoeten.
De noodzakelijke (onderhouds)werkzaamheden worden door de vrijwilligers van de speeltuin met veel passie uitgevoerd. Maar dat kost heel veel moeite en tijd, zeer zeker in de periode voorafgaand aan de seizoensopening.
Daarom gaat het BIB (Bewoners Initiatief Op de Bossen) de vrijwilligers graag een handje helpen om de speeltijd gereed te maken voor het komende seizoen. Het gaat dan om opruimwerk- en schoonmaakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Het BiB nodigt hiervoor alle buurtbewoners uit om op zaterdag 9 maart om 10.00 uur een handje te komen helpen en de speeltuin gereed te maken voor een frisse start

Het BiB wil graag de buurtbewoners die komen meehelpen trakteren op een kopje soep, een broodje en een drankje gratis, als dank voor de aangeboden hulp. Meld je wel even voor 7 maart aan via f.weelen@home.nl, zodat het BiB weet hoeveel broodjes en soep moeten worden ingekocht.

Voor alle duidelijkheid, de speeltuin is op 9 maart alleen toegankelijk voor het uitvoeren van de opruimwerkzaamheden. Er is nog geen gelegenheid om te spelen! De officiële opening is 30 maart, dan zijn de kinderen weer welkom.