Voorverkoop Jubileumfeest Burgerlust
10-10-2023

De carnavalsvereniging van Eygelshoven is opgericht in 1924. Tel daar 9 x 11 jaar bij op en dan is het maar een kleine rekensom dat KV Burgerlust in het seizoen ’23-’24 jubileum heeft. En dat wil ze graag vieren met alle ‘lüj va Egelze’ en omstreken in het weekend van 18 en 19 november met een jubileumavond (met prinsenproclamatie) en een jubileumreceptie. Samen komen, samen zijn, samen vieren, dat is de kern van het feestjaar en het is de KV Burgerlust er dus alles aan gelegen om dit feest met de Eygelshovense gemeenschap te vieren. Mede door de jubileumsponsoren is het mogelijk om een spectaculaire feestavond te presenteren voor slechts €17,50 entree per persoon.

Zoals eerder aangekondigd, zijn twee voorverkoopavonden gepland en wel op de donderdag 26 oktober en 2 november, van uur 18.00 tot 20.00 uur bij 1131 Optiek & Lifestyle aan de Veldhofstraat in Eygelshoven.
Entreekaarten kunnen hier tegen contante betaling worden afgehaald en de plaatsen gereserveerd.
Entreekaarten kunnen ook besteld en gereserveerd worden op werkdagen bij Gijs Vercouteren, 06-52382334 of stuur een mail naar info@burgerlust.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal entreekaarten.
Zorg dat u er snel bij bent want vol = vol.
Voor meer informatie over het programma zie ook www.burgerlust.nl 9×11 jubileumfeest.