Concert harmonie LIVE on the ROCKS
10-10-2023

Zaterdag 28 oktober is de grote hal van het Socio project opnieuw voor één dag getransformeerd tot concert- en danszaal. Harmonie St.-Caecilia laat niets aan het toeval over om voor haar orkest een gelikt podium te bouwen, waar zo’n veertig muzikanten op plaats zullen nemen. Maar meer nog dan voor de muzikanten wordt de hal feestelijk ingericht voor het publiek dat komt om te luisteren naar en dansen op bekende pop- en rockmuziek. Er zullen ruim voldoende zitplaatsen zijn voor publiek dat rustig wil genieten van het orkest, maar ook genoeg stehtischen voor hen die graag staande naar muziek luisteren en de benen niet stil kunnen houden. Waarmee is aangegeven dat het programma gericht is op jong en oud!

Het orkest repeteert inmiddels al wekenlang aan het speciale repertoire voor dit najaarsconcert. Dat bestaat uit muziekwerken van onder andere Bon Jovi, Son Mieux, Tina Turner, Freddie Mercury en Muse. Muziek van muzikanten waarmee ouderen zijn opgegroeid én muziek van bands die er vandaag de dag toe doen. Kortom, een fraaie mix van bekende pop&rocksongs van pakweg de jaren ’80 tot heden.

Het orkest van harmonie St.-Caecilia staat onder leiding van Dian Drugmand en begeleidt in diverse nummers live zangeres Imke Heitzer en zanger Geralt van Gemert.
Na afloop van het concert kan nog menig uurtje worden gedanst op muziek van DJ Wim Frijns.
Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

De toegangsprijs is € 8,50 in de voorverkoop en € 10,00 aan de avondkassa. Kaarten zijn te koop bij Bistro Socio, Chocolaterie Bruns en 1131 Optiek & Lifestyle.