Vijf reizen door andere dimensies
07-02-2022

2022 08 Pumpkin SusanPlugerIn Bibliotheek Eygelshoven is van 1 februari t/m 30 april de duo-expositie van Sandra Hendrix en Susanne Pluger te bewonderen. Hendrix en Pluger zijn twee bevlogen kunstenaressen uit Heerlen en Eygelshoven. Dynamisch en op intuïtieve wijze creëren zij hun kunst, met allebei een geheel eigen en unieke stijl. Soms creëen ze met onderdelen en/of kenmerken van verschillende stijlen een geheel nieuwe stijl. Tijdens deze exposite nodigen zij u uit en nemen ze u mee op hun reizen door andere dimensies. Waan uzelf even in een andere wereld, waarin speelsheid, kleur en dynamiek elkaar afwisselen. Wat de expositie verder bijzonder maakt is dat er ook aan de kleine mensen is gedacht. Op de jeugdafdeling vindt u diverse sprookjesachtige taferelen op doek.

Twee echte eyecatchers zijn de doeken waar zij samen aan gewerkt hebben. Kom kijken, laat u verrassen en inspireren!

Over de kunstenaars

Sandra Hendrix (San), beeldend kunstenaar. Ze maakt expressieve tekeningen en schilderijen vanuit de intuïtie. Ze werkt met verschillende technieken. Daarnaast geeft ze workshops aan iedereen op verschillend vlak. O.a. met Suus, onder de naam Creatief met Suus en San.

Susanne Pluger (Suus), intuïtief kunstenaar met o.a. een grote passie voor sprookjesachtige kunst. Ze maakt werken op doek, hout en steen en ze laat zich hierbij inspireren door de natuur, muziek, dromen en nog veel meer. Voor volwassenen en kinderen.

Creatief met Suus en San is een samenwerking van twee bevlogen kunstenaars die mensen enthousiast willen maken zichzelf te uiten op verschillend vlak met allerlei technieken.
Want…creëren is uniek en iedereen kan het!
Meer informatie over Sandra en Susanne op www.sanhart.nl en www.schilderijenvansuus.nl.