Verkiezingsdebat Socio
26-02-2018

1809 verkiezingenOp dinsdag 6 maart om 19.00 uur vindt er een verkiezingsdebat plaats in het Socio te Eygelshoven

De verkiezingstijd barst los. Weet u al wie uw stem krijgt op 21 maart? De gemeente Kerkrade organiseert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op verschillende plekken in de stad verkiezingsdebatten. Tijdens deze debatten gaan kandidaat raadsleden van politieke partijen het gesprek met elkaar aan over onderwerpen die leven in de gemeente Kerkrade en dus ook in uw wijk.

Wijkdebatten

De wijkdebatten creëren een brug tussen burgers en potentiële gemeentelijke bestuurders. U hoort wat de partijen belangrijk vinden en de partijen horen graag wat u belangrijk vindt. De debatten zijn bestemd voor iedereen die in gemeente Kerkrade woont en zich betrokken voelt bij de stad en in de wijk.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere veiligheid, zorg en de toekomst van de stad. Elk debat heeft wisselende thema’s. In de komende weken zullen wij u hierover verder informeren. U bent van harte welkom om een of meerdere debatten bij te wonen. Op dinsdag 6 maart om 19.00 uur vindt het debat plaats in het Socio te Eygelshoven,