Tweede Kamerverkiezingen
10-03-2017

1711 verkiezingenOp woensdag 15 maart aanstaande vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Aan de verkiezingen doen deze keer 28 partijen mee. Voor stemlokalen en verdere informatie klik op lees meer…

Omdat niet iedereen moeilijke of politieke taal begrijpt, is de verkiezingskrant in gewone taal uitgebracht. Daarin staat van alles over waarom we gaan stemmen, op wie en hoe je kunt stemmen.  U kunt de verkiezingskrant digitaal bekijken op de website van de gemeente Kerkrade;  www.kerkrade.nl  

n verband met de verkiezingen zijn alle gemeentelijke kantoren in Kerkrade gesloten op woensdag 15 maart 2017. De gemeente Kerkrade is die dag ook telefonisch niet bereikbaar. Voor aangifte van geboorte en overlijden is Burgerplein, Markt 33, wel geopend van 09.00 tot 10.00 uur.

In Eygelshoven kunt u in de navolgende stemlokalen uw stem uitbrengen: Het gebouw van speeltuin De Eendracht aan de Meerstenstraat, Zorgcentrum De Laethof aan de Putstraat 1, goed toegankelijk voor rolstoelen, Basisschool De Schatkist, Truytstraat 25 en Basisschool De Veldhof aan de Anselderlaan 10.

Als u gaat stemmen moet u naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs overleggen. Als u zich niet kunt identificeren mag u niet stemmen.