TCLE Eygelshoven organiseert weer uniek toernooi
05-03-2017

1710 tennisDit jaar organiseert Tennis Combinatie Laura Eygelshoven (TCLE) voor de vierde keer een officieel KNLTB-toernooi. Een open toernooi zo vroeg in het seizoen (van zondag 26 maart t/m zondag 2 april) is uniek voor Zuid-Limburg en vormt de ideale start voor het nieuwe competitieseizoen. Meedoen? Inschrijven kan nog tot 18 maart a.s. U bent ook van harte welkom als toeschouwer bij dit gezellige en sfeervolle evenement.

Bijzonder toernooi

In 2010 vernieuwde TCLE haar tennispark, bestaande uit vier verlichte tennisbanen gelegen op de hoek Anselderlaan en Bosweg, en koos voor een nieuwe baansoort: het gravel werd vervangen door Advantage RedCourt. Het voordeel van deze nieuwe ondergrond is dat deze banen bij veel meer weersomstandigheden bespeelbaar zijn. Zo is het mogelijk om al voor de start van de competitie het park klaar te hebben voor een toernooi van formaat. Dit KNLTB-toernooi staat op de wedstrijdkalender aangeduid als Laura-toernooi en is niet alleen bijzonder voor de vereniging zelf, maar is ook uniek in Zuid-Limburg. Nergens anders wordt een toernooi gespeeld nog voor de competitie van start gaat.

Meedoen?

Wil jij in vorm komen voor de voorjaarscompetitie 2017 of het buitenseizoen simpelweg goed en gezellig beginnen? Schrijf je dan nu in via www.toernooi.nl. Er zijn in totaal achttien verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen. De inschrijving sluit op zaterdag 18 maart.