The 70’s in Concert: muziek voor jong en oud
25-03-2019

HarmonieWat heeft de harmonie van Eygelshoven met songs van Frank Sinatra, Abba, Earth Wind & Fire, Gloria Gaynor, Joe Cocker, Billy Joël, Bill Conti, Toto, Franky Valli, Rob de Nijs, Frank Boeijen en Marianne Rosenberg? Zo op het eerste gezicht zullen niet veel mensen verwachten dat muziek van deze artiesten wordt uitgevoerd door een harmonie-orkest. Maar niets minder is waar! De muzikanten van Harmonie St.-Caecilia gaan op 30 maart in Big Band formatie, aangevuld met gitaren, keyboard en zangers populaire werk uitvoeren van genoemde topartiesten.

Onder deskundige leiding van dirigente Dian Drugmand repeteren de muzikanten al geruime tijd zeer intensief, om u een fraai lenteconcert op niveau te presenteren. The 70’s in Concert wordt een themaconcert dat muziek biedt voor jong en oud; mensen die de jaren zeventig hebben meegemaakt zal deze muziek als sentiment in de oren klinken. Maar ook jongeren hebben deze muziek omarmd en genieten er met volle teugen van.

Voor deze muzikale reis naar de jaren ’70 is het Socio Project sfeervol ingericht als discotheek, inclusief een verlichte dansvloer, gekleurd neonlicht en spiegelballen. Na afloop van het concert laat DJ Wim Frijns je zweven op de muziek van de ’70 en kun je zelf je favoriete plaatje aanvragen. Een geruststelling voor ouderen: discomuziek betekent op 30 maart niet dat u dopjes in uw oren moet stoppen. Het geluid is aangepast op een niveau dat voor iedereen te verteren is.

De toegangskaarten voor dit fantastische evenement zijn verkrijgbaar bij Benly, Bistro Socio en Chocolaterie Bruns en kosten à € 5,00.