Speeltuinen gaan weer open
25-03-2024

Op Paaszaterdag 30 maart gaan de poorten van de twee speeltuinen in Eygelshoven weer open voor een nieuw speeltuinseizoen! In beide speeltuinen staat het paaseierenzoeken op het programma. Vanaf die dag zijn ook weer de gezinsjaarkaarten voor € 17,50 te koop. De kaarten zijn het gehele seizoen geldig in alle speeltuinen in Kerkrade.

Speeltuin de Molen (Anselderlaan) opent de poorten om 12.00 uur. Ieder kind krijgt een attentie bij aankoop van een gezinskaart. Voor de ouders staat een lekker kopje koffie of thee klaar.
Speeltuin Eendracht Op de Bossen is vanaf 14.00 uur open. De paashaas zal daar een gouden, een zilveren en een bronzen paasei verstoppen. De vinder van deze eieren ontvangt een leuke prijs! Bij aankoop van een gezinsjaarkaart op 8 april is er ook een verassing voor ieder kind.

Vrijwilligers gezocht!!
Speeltuin Eendracht is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers ons te helpen bij het toezicht, onderhoud en de dagelijkse gang van zaken. Door dit vrijwilligerswerk te doen, draagt u bij aan het creëren van een veilige en leuke speelomgeving voor de kinderen in de buurt. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Livio Carestia (voorzitter) op 0614859782.