Nieuwe naam Mijnplein
25-03-2024

Tijdens de boeken- en platenbeurs van de Stichting Eygelshoven door de eeuwen heen op zaterdag 6 april a.s. zal om 11.30 uur de naam van het “Mijnplein” achter de oude Laethof gewijzigd worden in een persoonsnaam. Na een korte toespraak en toelichting op de keuze van de naam zal door de familie het straatnaambord onthuld worden. De stichting nodigt u allen uit om daarbij aanwezig te zijn.

U kunt deze bijzondere gelegenheid uiteraard combineren met een bezoek aan de boekenbeurs in de historische Laethof in de Putstraat. Deze wordt elke 1e zaterdag van de maand gehouden. Behalve dat u kunt snuffelen tussen en zoeken naar interessante boeken en langspeelplaten, blijkt de beurs telkens weer gelegenheid te zijn waar mensen uit Eygelshoven en omgeving elkaar in een gezellige sfeer met een kopje koffie treffen.
Op de beurs is een ruim assortiment aan kinderboeken, DVD’s en puzzels te koop tegen zeer schappelijke prijzen. En uiteraard is de “Sjieëresjliep” aanwezig met zijn geweldige mobiele werkplaats. Hij slijpt voor u vrijwel alle artikelen die worden aangeboden.