Rommelmarkt zondag 5 september Bosweg
28-08-2021

Op zondag 5 september van 10.00 tot 16.00 uur wordt weer als vanouds een rommelmarkt georganiseerd aan de Bosweg.

34 RommelmarktZin in een ouderwets gezellige rommelmarkt, veilig en coronaproof? Kom dan zondag 5 september naar Eygelshoven. De bewoners van de Bosweg in Eygelshoven houden dan voor de 29ste keer de rommelmarkt in hun straat. Op zondag 5 september van 10.00 – 16.00 uur staat de Bosweg weer vol met, door de verkopers zelf opgebouwde kraampjes. De bewoners van de Bosweg willen, samen met familie, vrienden en bekenden, graag hun nog bruikbare spullen aan een nieuwe eigenaar helpen. Dit alles tegen “onderhandelbare” prijzen. Professionele handelaren zal je niet aantreffen.
De bewoners van de Bosweg zorgen ervoor dat het, zoals alle afgelopen jaren, weer een ouderwets gezellige rommelmarkt wordt. De gemeente Kerkrade heeft een vergunning voor de rommelmarkt afgegeven en de organisatie zal alle verlangde coronaregels in acht nemen.
De bewoners nodigen je bij deze uit om gezellig te komen slenteren in hun straat en heerlijk te snuffelen tussen de uitgestalde spulletjes. Als de weergoden meezitten zal het zoals de voorafgaande jaren weer een gezellige drukte worden.
De toegang is zoals altijd gratis. Voor meer informatie 06-45324119.