Rommelmarkt speeltuin Op de Bossen
09-09-2022

36 Rommelmarkt speeltuinDe vrijwilligers van Speeltuin Eendracht op de Bossen organiseren op zaterdag 17 september van 12.00 tot 17.00 uur een rommelmarkt door en voor kinderen. De ‘jonge ondernemers’ verkopen die dag hun spulletjes waar zij zelf niet meer mee spelen en of die zij niet meer gebruiken, graag aan andere kinderen. Hun spullen krijgen daarmee een tweede leven en andere kinderen krijgen op een goedkope manier nieuw speelgoed en andere zaken die te koop worden aangeboden.

De organisatie verhuurt tafels à € 5,00 per stuk en deelnemers kunnen zich daarvoor telefonisch aanmelden via 06-15559295. “Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar. 12 September is de uiterlijke aanmelddatum”, aldus de organisatoren.
Bij een bezoekje aan de rommelmarkt kunnen bezoekers ook de inwendige mens versterken. De opbrengst komt ten goede aan de speeltuin. De toegang is gratis.

Inleverpunt gebruikte vetten
Speeltuin Eendracht heeft sinds kort ook een ineverpunt voor gebruikte vloeibare vetten. Vloeibaar frituurvet, vloeibare frituurolie en overige vloeibare plantaardige oliën kunnen in de originele verpakking of in plastic flessen worden ingeleverd bij de speeltuin. Dat kan tijdens de reguliere openingstijden: van maandag tot en met vrijdag tussen 15.30 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 13.30 en 18.00 uur. Vanaf 1 november kunnen de hierboven genoemde vetten ook worden afgegeven bij de poort aan de achterkant van de speeltuin.
Door het inleveren van gebruikte vetten help je de speeltuin financieel een handje, maar zeer zeker ook het milieu!