Open dag en Informatie-avond Martin Buber
30-05-2023

Het Martin Buber biedt in Kerkrade straks vernieuwend voortgezet onderwijs voor mavo, havo en vwo. Het is de bedoeling dat de school een belangrijke plek gaat innemen in Kerkrade. Een plek waar alle kinderen de kans krijgen om op te groeien tot zelfstandige jonge mensen, die met hoofd, hart en handen willen bijdragen aan de samenleving.

Wil jij een voorproefje krijgen van het onderwijs dat hier straks gegeven wordt? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de plannen en de planning?
Ga dan naar de Open Dag op 10 juni a.s. in de Hub.! Iedereen is welkom, jong en oud, om mee te denken en mee te doen. Vanaf 10.00 uur vinden er informatieve sessies plaats. Het volledige programma staat op de website beleefwatjeleert.nl. Via die website kun je je ook aanmelden.

Ouders in gesprek met Het Martin Buber. 29 juni in Bistro Socio
Zit jouw kind in groep 6 of 7 van het basisonderwijs? Of zit jouw kind al op het voortgezet onderwijs en is er interesse om in te stromen? Zoek jij een goede, plezierige leeromgeving voor jouw kind? Ben je gewoon nieuwsgierig of heb je vragen? Denk of doe je graag mee?

Kom dan naar de info-avond op donderdag 29 juni in Socio-Bistro. Het kernteam van docenten staat in de startblokken om jullie te ontmoeten en om samen met ouders en leerlingen de voorbereidingen te starten. Aanmelden voor deelname kan via de website beleefwatjeleert.nl/infoavonden-in-de-wijken/