Nieuw bestuur Cantarode Internationaal Koorfestival
10-04-2017

Logo Cantarode kleinNieuw bestuur Cantarode Internationaal Koorfestival

Stichting CantaRode heeft onlangs Peter Thomas benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij neemt het stokje over van Chris Kuikman die afgelopen najaar zijn taak had neergelegd. Matheu Bemelmans is bereid gevonden om de vacature van secretaris in te vullen als opvolger van Jo Dortants.

Het bestuur van CantaRode heeft veel vertrouwen in beide nieuwe bestuurders, met name vanwege hun bestuurlijke kwaliteiten en goede contacten die zich richten op

verder bouwen aan de ambities van CantaRode om uit te groeien tot een uniek en gerenommeerd internationaal koorfestival.

Programma 2017

Het nieuwe bestuur gaat enthousiast verder met het invullen van een veelbelovend muziekprogramma voor het festival dat dit jaar plaatsvindt van 26 tot 28 mei in Kerkrade. Drie dagen lang wordt er volop gezongen door een schare van internationale en nationale topkoren in concerten.

Gospelworkshop

Het is ons gelukt om Raymond Wise uit Amerika te contracteren voor een tweedaagse gospelworkshop voor koorzangers. Het wordt een onvergetelijke reis door het muzikale culturele landschap van Afrikaaans Amerikaanse gospel’, aldus een bevlogen Dion Ritten, artistiek leider van CantaRode. Aanmelden is nu al mogelijk via de site van CantaRode.

Het complete programma van het CantaRode festival 2017 is te vinden op www.cantarode.nl