Mooist versierde huid en D’r Vóttekletsjer
09-02-2021

Logo BurgerlusOok al gaat carnaval dit jaar niet door zoals we gewend zijn, de carnavalsvereniging van Eygelshoven is er alles aan gelegen om toch de nodige sfeer in het dorp te brengen. Zo doet KV Burgerlust de oproep aan alle inwoners om tijdens de carnavalsdagen de rood-geel-groene vlag uit te hangen. Wedstrijd met fraaie prijs Op zaterdag 13 februari organiseert KV Burgerlust de wedstrijd ‘het mooist versierde huis’. Wie pakt groots uit en maakt zijn huis tot het mooist versierde huis van Eygelshove

Wie wil deelnemen, stuurt uiterlijk 11 febrauri een e-mail naar info@burgerlust.nl onder vermelding van deelname ‘Mooist versierde huis’ en vermeldt daarin naam, adres en telefoonnummer. Een deskundige jury zal op zaterdag 13 februari tussen 15.00 en 16.00 uur alle deelnemers beoordelen. De winnaar, die overigens kan rekenen op een fraaie prijs, zal om 17.00 uur via de facebookpagina en de website van KV Burgerlust bekend worden gemaakt.

Carnavalskrant van Eygelshoven
D’r Vóttekletsjer digitaal

KV Burgerlust publiceert op dinsdag 9 februari 2021 klokslag 11.00 uur de digitale versie van de jaarlijkse carnavalskrant D’r Vóttekletsjer, inmiddels alweer de 37ste editie. Deze uitgave staat boordevol foto’s van het carnavalsseizoen 2020. De krant is in zeer beperkte  oplage ook gedrukt. Deze kunt u op Vetdónnesjtig 12 februari gratis afhalen bij Optiek & Lifestyle 1131 aan de Veldhofstraat.
Let wel, Op=Op.

KV Burgerlust wunsjt gidder-
inne vöäl sjpas bíj ’t leëze van D’r Vóttekletsjer!