Kingerkarneval KV Burgerlust
03-02-2020

2006 Fiorenza KVBOp zondag 16 februari 2020 is het weer zover. Dan vindt in d’r narretempel van de KV Burgerlust de traditionele ‘Kingerkarneval’ plaats. Hoogtepunt op deze zondagmiddag is de proclamatie van nieuwe Jeugdprins va Egelse. Het Socio Project is geopend vanaf 13.00 uur en het programma start om 14.00 uur. De entree bedraagt € 3 voor jong en oud en de voorverkoop is vanaf maandag 3 februari 2020.

De proclamatie zal omlijst worden door optredens van de  kinderen van de basisschool De Veldhof. Verder zijn er optreden van de Dans en showgroep Burgerlust, Jeugdkoor De Zanglijsters met hun nieuwe carnavalssjlaager, de dansgroep Dance2Bme, de Samba Band Animiso en in de finale  zangeres Fiorenza (foto). De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Winnig Loaf Vööl Doesj. Tijdens deze middag kunnen de kinderen gratis worden geschminkt, genieten van de kunsten van een goochelaar en worden er ballonnen gevouwen voor de kinderen.
Voorververkoop
In de voorverkoop zijn kaarten verkrijgbaar bij: Woninginrichting Nimik, Slagerij Jongen, Chocolaterie Bruns, Euronics Benly en Bistro Socio.

+ foto  Fiorenza