Carnavals-CD Zanglijsters
03-02-2020

20020201Zanglijsters 1
Zondag 16 februari aanstaande wordt een heel bijzondere dag voor het jeugdkoor De Zanglijsters. Op die dag presenteert het koor tijdens de ‘Kingerkarneval’ van KV Burgerlust vol trots haar cd ‘Vasteloavend mit De Zanglijsters’!

De afgelopen 14 jaar heeft het jeugdkoor elk jaar een eigen sjlager gehad. Het koor heeft zelfs een keer meegedaan aan het KVL, het Kinger Vasteloavends Leedjes Konkoers. Op de cd staan 14 carnavalsliedjes. De teksten zijn zelf geschreven en de muziek is zelf gemaakt. Bij het inzingen in de professionele studio Nightshift Productions in Landgraaf heeft het koor hulp gehad van enkele leden van Jokojo.

Het bijzonder fraaie resultaat is een must voor iedere Egelzer carnavalist.  De cd is te koop voor € 7,50 bij het verkooppunt in het Socio Project tijdens de ‘Kingerkarneval’ op zondag 16 februari.

Daarnaast kun je de cd ook bestellen via een e-mail aan cd@dezanglijsters.nl. Binnen Eygelshoven worden de cd’s gratis thuisbezorgd; voor adressen buiten Eygelshoven volgt opsturen van de cd per post tegen kleine meerprijs.