Carnavalsavond Wild Dorp
11-02-2020

Gipfel Power boekenOp zaterdag 15 februari organiseert Vasteloavendsverain ‘t Wild Dörp de jaarlijkse carnavalsavond van Musica Limburg en spaarvereniging ‘t Wild Dörp in café Oad Haander, Meuserstraat 38 in Haanrade. De feestelijkheden beginnen om 20.00 uur met de abdicatie van regerend prins Ton I (Driessen).

 

Daarna zal de spanning snel ten top stijgen wanneer de proclamatie van de nieuwe prins(es) van ‘t Wild Dörp staat te gebeuren. Als de nieuwe hooglustigheid met de prinselijke versierselen is omhangen, start een carnavalistisch programma met optredens van d’r Reënboagkloeb, schlagerzangeres Eveline, Legata’s Lederhosen Power, de Martino’s en Gipfel Power (foto). D’r Kirchröatsjer Vasteloavendsverain met stadsprins Tim I en karnevalsvereniging Burgerlust met prins Bram I zullen het.

Wild Dörp met een bezoek vereren. Na afloop van het programma zal DJ Kevin S zorg dragen voor de muzikale omlijsting van het prinsenbal. Toegang is gratis, een vrije gave is welkom!

Prinzenempfank

Op vrijdag 21 februari zal vanaf 20.11 uur d’r Prinzenempfank plaatsvinden. Vasteloavendsverain ’t Wild Dörp nodigt iedereen uitom vanaf dat tijdstip in café Oad Haander de nieuwe carnavalsheerser(es) te komen feliciteren en samen het glas te komen heffen en aan te stoten op de aanstaande carnavalsdagen.