Jubilerend BC Cosmos ’77 in de prijzen
03-07-2017

40 jaar CosmosAfgelopen weekend zijn in de Hanzehal in Zutphen de Nederlandse Kampioenschappen Regio Teams 2017 voor badminton gespeeld. Door de bemachtiging van de eerste plaats in de Limburg Regio Competitie had het eerste team van BC Cosmos ’77 hier een plek verdiend. Na twee spannende, maar ook heel gezellige dagen, hebben Brenda Burghard, Cas Vreuls, Natasja Engels en Paul Geelen (v.l.n.r. op de foto) een welverdiende derde plaats gehaald in de 2de klasse. Ze hadden weliswaar dezelfde hoeveelheid punten als de nummer twee, maar de winnaar van het zilver had een wedstrijd meer gewonnen. Trots staan ze, in afwezigheid van hun mede teamgenoten Thea Knippenberg en Levi Leers, op de foto met hun bronzen plak.

Jubileumjaar

Zoals al uit de naam van de vereniging blijkt, viert ze dit jaar haar robijnen bestaan. Al 40 jaar is BC Cosmos een begrip voor jong en oud in ons gezellige dorp Eygelshoven. En dat is ook wat we hoog in het vaandel hebben staan: combinatie van sportiviteit met gezelligheid.

Zo speelt men met twee teams succesvol in de regionale competitie Limburg in de tweede klasse gespeeld en komend seizoen zelfs een team in de derde klasse. De activiteitencommissie organiseert vele uiteenlopende activiteiten voor de jeugd (9 tot 17 jaar) en senioren (18 tot 78 jaar). En.. of het een oliebollen toernooi, een Halloween tocht of kegelavond betreft de opkomst is altijd groot en gezellig.

Voor het jubileumjaar staat een uitgebreid feestprogramma op stapel voor de leden en genodigden op zaterdag 9 september. Tijdens de receptie, die plaatsvindt van 19.00-20.30 uur, is er voor iedereen de mogelijkheid om de vereniging te feliciteren.

Voor de vrijdagen 1 en 15 september is Cosmos op zoek naar oud-leden voor een gezellige avondje samen met de huidige leden om tegen een shuttle te slaan. Gezellig kletsen en leuke herinneringen ophalen staan deze avonden uiteraard voorop. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en ook zijn er rackets beschikbaar. U kunt zich aanmelden via het email adres: bccosmos1977@gmail.com, via onze website, www.bccosmos77.nl, of onze facebook pagina.

1727 Cosmos 3eplaats