MIranda Wouters nieuwe wijkmanager
03-07-2017

1727 wijkmanagerNieuwe wijkmanager voor Kerkrade-Noord Team Wijkontwikkeling van de gemeente Kerkrade heeft in juni versterking gekregen van een nieuwe wijkmanager, Miranda Wouters. Ze wordt samen met opbouwwerker Wendy Logister verantwoordelijk voor Kerkrade-Noord. Voor wie het niet kent: het team Wijkontwikkeling bestaat uit drie opbouwwerkers en wijkmanagers, die helpen, faciliteren en begeleiden bij allerlei bewonersinitiatieven in Kerkrade.

Middenin Team wijkontwikkeling staat min of meer tussen gemeente en bewoners in. Op die positie is Miranda ook echt op haar plek. “Ik sta zowel aan de kant van de organisatie, als aan de kant van de mensen”, vertelt Miranda. “Ik wil voor beiden iets waardevols. Van nature zoek ik naar harmonie en winst voor iedereen.” Mensen verbinden “We werken samen aan een prettig leefbaar Kerkrade. Ik wil mensen verbinden, elkaars kracht laten gebruiken. Mijn inspiratie haal ik uit de gesprekken met wijkbewoners over hun initiatieven. Ik vind het fijn om te merken dat mensen hier echt betrokken zijn bij hun wijk en er samen iets van willen maken.”

Maar eerst… “Ik ben pas begonnen, dus voorlopig ga ik kennis opdoen – en maken in Kerkrade-Noord. Ruimte zoeken om me in te bewegen. Contact maken met mensen, luisteren wat ze willen en samen een vertrouwensband opbouwen. Met die basis gaat het ontmoeten, verbinden en versterken daarna als het ware vanzelf. En daar word ik blij van!” Wilt u iets vertellen aan Miranda of heeft u een initiatief waar u graag met haar over van gedachten wisselt? Stuur een email naar miranda.wouters@Kerkrade.nl