Huub Stevens speciale gast op bank bij dameselftal LHC/UOW
07-11-2023

Op zondag 12 november 2023 staat er een bijzondere gebeurtenis op het programma voor de dames van het eerste elftal van LHC/UOW. Tijdens hun thuiswedstrijd tegen SNA VR 1 hebben ze de eer om de gepensioneerde voetbalgrootheid Huub Stevens als speciale gast op de bank te verwelkomen.

Huub Stevens, de voormalige hoofdtrainer van clubs als Roda JC, Schalke 04, en FC Köln, zal tijdens deze wedstrijd als rechterhand van hoofdtrainer Nick Weijers fungeren. Stevens, wiens indrukwekkende carrière onder meer een tweede plaats in de competitie achter Ajax omvatte, evenals een UEFA Cup-overwinning met Schalke 04, zal nog eenmaal plaatsnemen op de coachbank om zijn kennis en ervaring te delen. Huub Stevens komt niet alleen, hij laat zich vergezellen door niemand minder dan Mr. Roda JC, Gène Hanssen.

Trainer Nick Weijers is verheugd over de samenwerking en stelt: “Ik ken Huub vanuit een eerdere samenwerking. Ik heb hem simpelweg gevraagd of ik een ‘masterclass’ van 90 minuten met hem kon hebben en gelukkig stemde hij daarmee in. Het feit dat hij naast mij op de bank plaatsneemt, is natuurlijk geweldig, niet alleen voor mij, maar ook voor de club. Iedereen die Huub een warm hart toedraagt, is van harte welkom om te komen kijken!”

De wedstrijd vindt plaats op zondag 12 november 2023 om 10:30 uur op Sportcomplex Anselderlaan van LHC in Eygelshoven. De toegang is gratis, en het belooft een memorabele dag te worden voor alle voetballiefhebbers.