Herfstfair Botanische Tuin
19-09-2016

 

1638 Herfstfair1

 

De botanische tuin Kerkrade is op zondag 25 september van 10.00-17.00 uur het decor voor de sfeervolle Herfstfair. Het Centrum voor Natuur en Milieu-Educatie (CNME), onderdeel van de Botanische tuin,  wil tijdens de fair samen met zijn vrijwilligers meer aandacht vragen voor duurzaamheid,  informatie en workshops voor jong en oud.

 

Wil je op deze fair meer te weten komen over eerlijke producten van Limburgse bodem? Dan kun je terecht bij onze standhouders voor zelfgemaakte jam, fudge en gebak.  De lesgevers van CNME Parkstad besteden tijdens de voedingslessen veel aandacht aan gezonde voeding en aan de verschillende graansoorten, zoals biologische spelt. Nieuw dit jaar is de stand van bakkerij Aroma.Zij werken in hun ambachtelijke bakkerij voornamelijk met ingrediënten van Limburgse bodem; eerlijke streekproducten met een pure smaak, die passen in een gezonde en toch Bourgondische levensstijl

 

 

 

De Herfstfair is op 25 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree bedraagt 4 euro. Houders van onze jaarkaart (donateurs) hebben gratis entree. Leden van het Fonds Sociale Instellingen en hun gezin kunnen met een voucher gratis naar deze Fair. Kinderen tot en met 12 jaar (onder begeleiding) hebben eveneens gratis toegang. Houders van een vriendenpas van GaiaZoo of Cebusta ontvangen 1 euro korting en betalen 3 euro entree.

 

Let op: Kortingsbonnen van acties zoals: Etos, zonnebloem en postcodeloterij zijn niet geldig voor de evenementen. Honden zijn helaas niet toegestaan (hulphonden voor mensen met een beperking vanzelfsprekend wel).