Eve Wachelder kampioen SVE
10-07-2023

Clubkampioen SVE: Eve Wachelder. Zondag 2 juli 2023 hebben de jeugdleden van Sportvereniging Eygelshoven (SVE)gestreden om de felbegeerde titel van Clubkampioen 2023!

De jeugdleden hadden al weken van te voren flink geoefend om hun turnkunsten aan de jury te tonen. Maar ook aan de ouders en andere familieleden die massaal naar het Socioproject gekomen waren om hun sporters aan te moedigen.

De kleuters (4 t/m 5 jaar) hebben op de lange mat en de trampoline en met kastklauteren laten zien wat ze in hun mars hebben. En dat belooft heel wat voor de toekomst van SVE. Alle kleuters kregen na afloop hun ‘Beweegdiploma’ .

Bij de jeugd (6 t/m 9 jaar) streden 15 meisjes en 1 jongen om de felbegeerde medailles en de beker. Zij lieten hun turnkunsten op 4 verschillende onderdelen zien. De eerste plaats was voor Lotte van Klaveren, gevolgd door Kyenna Boereboom (plaats 2) en Sem Brüll op de derde plaatst.

Bij de aspiranten (10 t/m 15 jaar) hebben 7 meiden om de podiumplaatsen gestreden. Clubkampioen werd Eve Wachelder, de tweede plek was voor Oceane Ramos-Kiss en Jenna Snijder werd derde.

Mocht je ook willen turnen bij SV Eygelshoven; kom dan eens kijken of meld je aan op dinsdag of donderdag. (zie lesrooster op sveygelshoven.nl)