Sponsorloop ‘de Veldhof’
10-07-2023

Sponsorloop basisschool de Veldhof Kinderen lopen € 6.132.32 bij elkaar.Wat een fantastische dag bij de sponsorloop van Basisschool de Veldhof in Eygelshoven. Deze werd gehouden op vrijdag 23 juni en de leerlingen van groep 3 t/m 8 lieoen “zich de longen uit het lijf” voor het Nationaal MS Fonds. De groepen 3 en 4 liepen 5 km en de groepen 5,6,7 en 8 liepen 10 km.

Ze werden extra gemotiveerd door Myrna en Stijn die de hele tocht meeliepen. Myrna en Stijn zijn twee goede vrienden van meester Roy uit groep 8. Ze zijn het afgelopen jaar van de Noordkaap Noorwegen naar Kaap de goede Hoop in Zuid-Afrika gefietst. Dit hebben ze gedaan om geld op te halen voor het goede doel, namelijk het Nationaal MS Fonds. Myrna en Roy weten heel goed welke impact een familielid met MS kan hebben. Een paar jaar geleden overleed Myrna’s moeder aan de gevolgen van MS. Omdat over de ziekte en de genezing hiervan nog weinig bekend is en er nog geen genezende middelen bestaan willen Myrna en Stijn hier verandering in brengen! Hierbij hebben de kinderen van Basisschool de Veldhof geholpen.

De leerlingen van De Veldhof zijn gesponsord door familie, vrienden en buren en hebben zo het fantastische bedrag van € 6132,32 bij elkaar gelopen.