Dit zijn de bevers van scouting Eygelshoven
27-10-2020

BeversGraag stellen zij zich aan jullie voor: de
Bevers van Scouting Eygelshoven. Jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar. Elke zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur beleven zij hun avonturen rondom het Scoutinggebouw gelegen aan de Anselderlaan.

Bevers spelen in Hotsjietonia
Het spel van de bevers speelt zich af in het dorp Hotsjietonia (zie kaartje rechts). In dit fantasiedorp
komen de Bevers bijzondere inwoners tegen. Samen met deze bewoners beleven de Bevers allerlei avonturen en leren van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. Elke week is anders en beleven we nieuwe avonturen.

Kom eens kijken wat we doen!!
Bent u nieuwsgierig wat uw kind allemaal kan beleven bij de Bevers. Kom gerust en vrijblijvend een kijkje
nemen op zaterdag van 13:00uur-15:00uur in ons Scoutinggebouw aan de Anselderlaan. Voor meer informatie kijk op onze facebookpagina of neem contact met ons op via informatie@scoutingeygelshoven.nl

Scouting een uitdaging voor alle leeftijden
Geen kind meer, maar wil je toch de avonturen meebeleven. Vind je het bovenal een uitdaging om, samen met een enthousiast stafteam, onze jeugdleden een onvergetelijk avontuur te laten beleven?
Kom dan snel een kijkje nemen tijdens een van onze bijeenkomsten of neem contact op via www.facebook.com/ScoutingEygelshoven of per email:
informatie@scoutingeygelshoven.nl