De Vrienden van L.H.C. Live Koningsnacht Editie
19-04-2021

LHC Koningsnacht 1ste poster staandDe Vrienden van L.H.C. Live  Koningsnacht Editie

LHC organiseert met financiële steun van het Oranje comité Eygelshoven de ‘Koningsnacht’. Een avondvullende programma voor jong en oud, dat je kunt beleven vanuit je eigen woonkamer.
Vanaf 19.00 uur kun je inloggen op twitch.tv / lhcstream, en middels je Smartphone, Laptop, Tablet of Smart-TV kun je dan meegenieten van het programma. Om 19.30 uur begint een pubquiz die tot 21.00 uur zal duren. In deze quiz worden vragen gesteld over de Eygelshovense samenleving en het verenigingsleven.
Na 21.00 uur zullen diverse DJ’s en een live artiest een avondvullend muziekprogramma verzorgen, zodat er thuis in de woonkamer tot in de late uurtjes gedanst kan worden. Zo luiden we Koningsdag 2021 in! Aanmelden voor de kwis is wenselijk. Stuur daarom een email naar lhcstream@gmail.com.

Pubquiz Koningsnacht

Speel op Koningsnacht 26 april de Pubquiz en gebruik nevenstaand formulier om je antwoorden in te vullen.

Proosten op de koning
Breng tijdens de Vrienden Van LHC Live Koningsnacht een proost uit op de 54ste verjaardag van onze koning. Bestel tijdig een van van de welbekende stimmungspakketten van onze kantinehouders Annette & Ben via een email naar lhcstream@gmail.com.
Wat kun je bestellen?
Heren of Dames pakket (€15,00)
Tapas pakket (2 pers) (€15,00)
LET OP! Hiervan zijn er slechts 50 verkrijgbaar dus OP=OP.
Kidspakket (€7,50)
Vermeld in de mail:
Naam
Aantal pakketten en welke varianten
Telefoonnummer