Gemeente in gesprek met omwonenden Gravenweg
19-04-2021

GravenwegGemeente Kerkrade wil in gesprek met omwonenden over herinrichting Gravenweg

De gemeente Kerkrade is van plan om de Gravenweg nieuw in te richten. Daarbij zou de N300, oostelijke toe- en afrit, middels een rotonde op de Gravenweg aangesloten worden. Graag wil de gemeente in gesprek met bewoners over de manier waarop dit zou moeten gebeuren en wat de consequenties zouden zijn voor de omgeving. Daarnaast wil de gemeente de bewoners informeren over de huidige denkrichting, zodat zij eventuele suggesties op dit plan kunnen geven die meegenomen kunnen worden in de definitieve uitvoering.

Om deze reden organiseert de gemeente Kerkrade een online informatieavond op 29 april 2021 om 19.00 uur. Tijdens deze informatieavond zal het huidige schetsontwerp aan de deelnemers worden voorgelegd. Om deel te nemen aan deze informatieavond dient u zich uiterlijk op 23 april 2021 aan te melden via het mailadres secretariaat_hammolenweg@kerkrade.nl, onder vermelding van het WOONADRES en het mailadres waarmee u op 29 april wilt inloggen.
Vervolgens ontvangt u een deelname email met een bijbehorende link waarmee u op 29 april kan inloggen.

Let op: er is slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk bij een online vergadering. Meldt u zich dus zo spoedig mogelijk aan!