Avonturen beleven bij de Bevers
09-11-2022

BeversKom je ook spelen in Hotsjietonia? en avonturen beleven bij de Bevers van Scouting Eygelshoven. In het dorp Hotsjietonia maken de bevers (Jongens en meisjes van 4-6jaar) allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen. De vaardigheden die kinderen bij de bevers opdoen, worden uitgebouwd bij de welpen (jongens/meisjes 7 tot 10jaar)zodat kinderen zich continu blijven ontwikkelen.

Bovenal maken we met de Bevers elke zaterdag van 13:00uur-15:00uur veel plezier met elkaar.
Zin om mee plezier te maken? Kom dan vrijblijvend een keertje kijken op zaterdagmiddag in ons Scoutinggebouw aan de Anselderlaan 65 in Eygelshoven.

Voor meer informatie kunt ook contact opnemen met Bas Cremers (0630181145) of via de mail informatie@scoutingeygelshoven.nl of www.scoutingeygelshoven.nl