Heeft u nog een spaarvarken ?
09-11-2022

HarmonieHarmonie St. Caecilia Eygelshoven heeft jarenlang een donateursactie gehouden in ons dorp. Leden haalden huis aan huis de door de inwoners goed gevulde -plastic- spaarvarkentjens op. De opbrengst van de actie werd gebruikt voor de aanschaf en het onderhoud van instrumenten voor onze jeugdleden. Dat zijn er overigens inmiddels méér dan twintig!

De harmonie wil anno 2022 voor de toekomst waar mogelijk duurzaam aan de weg timmeren. Het rondbrengen van plastic spaarvarkentjes draagt daar natuurlijk niet aan bij. Daarom gaat de harmonie op zoek naar een alternatief voor deze spaarvarkensactie.
De harmonie hoopt volgend jaar voor de dag te komen met een nieuwe alternatieve donateursactie, waarmee u dan de harmonie een warm hart kunt toedragen.

Nu kan het natuurlijk zijn dat U nog in het bezit bent van een spaarvarkentje. U mag dit uiteraard nog inleveren bij Chocolaterie Bruns, Veldhofstraat 41 of neem telefonisch contact op met dhr. Bruns, telefoonnr. 045-5451861. Het spaarvarkentje wordt dan bij u opgehaald.