15 juli LHC Familiedag
04-06-2023

Op 15 juli aanstaande organiseert de Eygelshovense voetbalvereniging de jaarlijkse LHC familiedag. Dit evenement belooft een dag vol plezier, sport en entertainment voor jong en oud te worden. De toegang is helemaal gratis, dus iedereen is welkom om deel te nemen aan de festiviteiten.

De dag begint om 10.00 uur met het jeugdtoernooi, waar zowel leden als niet-leden van harte welkom zijn om deel te nemen. Het zal wederom een spannende en competitieve strijd te worden, waar jonge talenten hun voetbalkunsten kunnen laten zien. Voor degenen die willen deelnemen, is inschrijving via de website mogelijk. Zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt om verzekerd te zijn van een plekje in het toernooi.

Om 14.30 uur gaat het seniorentoernooi van start, ook hier de mogelijkheid voor niet-leden om deel te nemen. Het is een gelegenheid voor volwassenen om samen te komen, voetbalvaardigheden te tonen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Net als bij het jeugdtoernooi gelden dezelfde inschrijvingsvoorwaarden, dus wees er snel bij en meld je aan via de website.

Naast de sportieve activiteiten biedt de LHC familiedag ook volop vermaak voor jong en oud. Een heerlijke BBQ staat klaar om hongerige magen te vullen en er zijn springkussens voor de kleintjes om zich uit te leven. Een hoogtepunt van de dag is de indrukwekkende 26 meter lange stormbaan inclusief waterbad. Durf jij de uitdaging aan? Daag je vrienden en familie uit en laat zien wie de snelste en dapperste is!

Voor degenen die dorst hebben is er een buitenbar waar je kunt genieten van verfrissende drankjes en heerlijke cocktails. En als dat nog niet genoeg is, is er ook een spectaculaire 25 meter lange waterglijbaan waar je met volle snelheid vanaf kunt glijden. Zorg ervoor dat je je zwemkleding meeneemt en klaar bent voor een spetterend avontuur!

De LHC familiedag wordt muzikaal omlijst door een geweldige line-up van artiesten. Kom genieten van de vrolijke klanken van De Kneudel, laat je meeslepen door de energieke optredens van coverband Stagelife of van de stimmung van Ohne Gewahr en dans tot in de late uurtjes op de beats van DJ Duo Sim Sala Sten. Kortom, een dag vol muziek, entertainment en goede vibes.