Tweede editie Tesame Sjpatsere
26-09-2023

Naar aanleiding van de vele positieve reacties op de eerste editie organiseren de werkgroep “Tesame Sjpatsere” in samenwerking met VIE, Welzijnsorganisatie Impuls/Meander en het Gilde van Sint Jan en Pastoor van Ars op zondag 1 oktober 2023 om 10.30 uur wederom een interactieve wandeling door Eygelshoven.

Zondag 1 oktober valt midden in de Week tegen Eenzaamheid. Hoe fijn dus dat net in die week de wandeltocht ‘Tesame Sjpatsere’ plaatsvindt. Het is een uitstekende gelenheid om mensen ontmoeten, bestaande banden aan te halen en nieuwe contacten te leggen.

Iedereen is welkom en iedereen kan meedoen aan de wandeltocht, dus neem vooral ook familie en buren mee en ontdek samen hoe mooi Eygelshoven is. Er zijn twee routes met verschillende afstanden uitgezet: 3 km. en 3,6 km. Deze laatste route gaat gedeeltelijk door het bos, maar is rolstoelvriendelijk. Tijdens de tocht is er veel aandacht voor natuur, beweging, sport en spel en de lokale geschiedenis, dit jaar de Romeinse Via Belgica. Tijdens het evenement zullen diverse lokale verenigingen en ondernemers zich presenteren en een steentje bijdragen aan dit wandelevenement.

Om 10.30 uur vindt tevens de officiële opening van de derde KWIEK route plaats. De eerste deelnemers aan de wandeling zullen vanaf 11:00 op pad gestuurd worden.

Het feest is na de finish nog niet voorbij! Voor de kinderen staat een springkussen klaar en de deelnemers kunnen nog lekker nagenieten en elkaar bij een barbecue beter leren kennen op het terras van De Laethof. Die is voor eigen kosten – er zal met bonnen gewerkt worden.

Inschrijven gratis via https://themovefactory.nl/aanmelden-activiteiten-kerkrade/
Mocht je geen mogelijkheid hebben om je online in te schrijven, ben je uiteraard toch welkom.

Datum: zondag 1 oktober
Starttijd: 10:30 uur (laatste vertrektijd 13:00 uur)
Start/finishpunt: Wijkzorgcentrum Laethof (Putstraat 1, Eygelshoven).