Overleden

Op dinsdag 5 januari overleed, toch onverwachts, in de leeftijd van 61 jaar de heer Jo Heuvelmans.

Het was vlak voor het driekoningenfeest. De driekoningen die in hun leven een ster hadden gevolgd en uitgekomen waren bij Jezus. Dat heeft Jo ook proberen te doen. De ster volgen, de Sterre der zee, het licht van het geloof.

Jo groeide op in Eygelshoven. Zijn moeder, Paula Berg, trouwde met Jan Heuvelmans. En een negen jaar na de oorlog werd de eerste zoon Jo geboren. De laatste jaren vond hij in zijn beroep in zijn beroep rust en vreugde, als chauffeur op de bus, het vervoer van de kinderen van de Catharinaschool van Heerlen, en ook rust en grote dankbaarheid in zijn persoonlijk leven, met Roos. Het huis van de Heer moge de woning zijn waarin Jo Heuvelmans thuis is gekomen.

Op dinsdag 12 januari overleed in de leeftijd van 63 jaar de heer Wiel Hermans.

Hij bracht zijn eerste jaren door in de Bergeikstraat. In 1964 verhuisde het gezin naar de Laurastraat, waar zijn ouders begonnen met de exploitatie van een café.

Later besloten zij om het café Stijnen aan de toenmalige Markstraat over te nemen. Hier voelde Wiel zich helemaal thuis en kreeg hij alle aandacht van de bezoekers. Toen zijn vader in 1981 overleed, moest mam het café ook opgeven, zij verhuisde met Wiel naar de nieuwbouwwijk Smalweide, waar zij een aangepaste woning kregen. In 1984 sloeg het noodlot toe, toen moeder plotseling overleed.

In eerste instantie werd Wiel toen opgevangen bij Jan en Bertie, hier begon Bertie Wiel te begeleiden in een stuk zelfstandigheid. Later verhuisde hij naar de Hambos. In 1993 verhuisde Wiel naar de woonvorm in Schaesberg, dit was voor hem weer thuiskomen, zijn eigen mooie kamer en super lieve mensen om hem heen.

Na een kort ziekbed, was zijn lichaam op, moe van de strijd.

Wiel rust zacht en tot ziens.