TER INFORMATIE

Deze week zijn de lessen op Rolduc weer begonnen. Pastoor Heemels geeft les op de priesteropleiding op maandag, woensdagochtend en donderdagochtend. De maandag is hij volledig in dienst van Rolduc. Daarom kunnen er op die dag geen uitvaarten plaatsvinden. Wij hopen op uw begrip

OVERLEDEN

Op donderdag 27 juli overleed in de leeftijd van 79 jaar mevrouw Tiny Hissink-van de Straat.

Mevr. Hissink woonde sinds een jaar of vijf in Eygelshoven. Dat was een stuk praktischer omdat zoon Paul en zijn gezin hier ook woonden. Bovendien waren er net gloednieuwe flats gebouwd, met mooie appartementen. Het grootste deel van haar leven had ze in Sittard gewoond. In Sittard leerde ze haar toekomstige echtgenoot Bert kennen. In 1962 traden Bert en Tiny in het huwelijk. Bert verdiende de kost als loodgieter, een beroep dat in de familie zit. Tiny werkte bij de Philips. Toen Paul werd geboren, in 1969, bleef ze thuis om voor het gezin te zorgen. Daarbij stimuleerde Tiny Hissink haar zoon om goed te studeren om later meer kansen te krijgen dan ze zelf hadden gehad. In 1984 kreeg echtgenoot Bert een ongeluk. Hij werd afgekeurd.

In 2003 overleed Bert Hissink. Tiny Hissink werd oma van Djounica. Heel fijn vond ze dat. We herinneren ons haar als een sociale vrouw. Zuinig, nuchter qua luxe. Niks weggooien. Een vrouw die hield van de zee. Tot ziens bij de Heer, zo luidde ons gebed in de H.Mis.