Op donderdag 19 april overleed in de leeftijd van 75 jaar de heer Jan Herpers.
Op donderdag 20 april overleed in de leeftijd van 78 jaar de heer John Osojnik.

Op donderdag 19 april overleed in de leeftijd van 75 jaar de heer Jan Herpers.

Jan was een lieve echtgenoot voor Marjan, een fijne vader voor zijn kinderen een geweldige opa voor z’n kleinkinderen, een levenslustige man, een goede vriend en een gezelligheidsmens, die altijd de zonnige kant van het leven probeerde te zien. Samen met zijn Marian kon hij de hele wereld aan. Totdat die boom van een kerel door ziekte werd geveld.

Jan Herpers was een echte Sjevemeter jong, een harde werker, een amicaal, eenvoudig en humoristisch verenigingsman. Zingen in koorverband was zijn grote hobby. Koor David luisterde de uitvaartmis op indrukwekkende wijze op. Koor St. Rochus zal de zeswekendienst opluisteren. Dat Jan Herpers in Gods vrede mag rusten.

Op donderdag 20 april overleed in de leeftijd van 78 jaar de heer John Osojnik.

John Osojnik werd geboren te Bleijerheide. In 1959 traden John Osojnik en Elly Lennhaarts in het huwelijk, in de Petruskerk op Chevremont. Marjon werd geboren, en toen Raymond. De woning werd betrokken op de Tripsstraat, toen nog de Wilhelminastraat. En ook het autobedrijf werd daar gestart. Elly, zorgde voor het huishouden. Johns hart lag bij de auto’s. Van jongsaf aan werkte hij bij een garage in Bleijerheide. Die liefde voor auto’s liet hem niet meer los. En hij kon er zijn beroep van maken. Ziel en zaligheid legde hij erin. Naar Utrecht, auto’s kopen en die hier weer verhandelen. Ook zoon Raimond werd geraakt met het autovirus en hielp al snel mee in de zaak, om tenslotte, vanaf 1990 partner te worden in het bedrijf.

Toen John Osojnik 51 jaar was kreeg zijn gezondheid een flinke tik. Even op de rem, noodgedwongen. Maar na de tussenstop in ziekenhuis en ziekbed ging het gelukkig weer. En zo heeft hij nog eens 25 jaar gewerkt. Totdat de zaak verkocht was. Anders had hij waarschijnlijk nog tot aan zijn dood gewerkt. Zo graag deed hij het. Zijn goede hart begaf het uiteindelijk, na een leven geleefd in liefde voor zijn gezin en voor zijn zaak, zo stierf hij onverwachts in zijn appartement aan Hoog Anstel.

We bidden dat hij nu is aangekomen in Gods hemel, land van licht en van geluk.