Voorverkoop Gulden Humor
23-10-2018

1827 slv logo Gulde HumorOp maandag 15 oktober startte de voorverkoop van het avondprogramma van de Gulden Humor 2018. Gezien de grote vraag en omdat niet iedereen beschikt over internet, zijn nu ook bij Bistro Socio entreekaarten te verkrijgen voor 22,50 per persoon. U kunt ook mailen naar: info@burgerlust.nl. Vermeldt in de mail uw naam, huisadres, emailadres en telefoonnummer en uiteraard het aantal gewenste entreekaarten.

Er wordt met u contact opgenomen. Zodra het geld is overgemaakt worden de entreekaarten u toegezonden. Let op, het aantal entreekaarten voor dit evenement is beperkt dus zorg er voor dat u er snel bij bent, want op is op!

Tijdens het avondprogramma zullen alle 17 lidverenigingen van het Samewirkende Limburgsche Vasteloavendsvereniginge uit heel Limburg aanwezig zijn. Ter gelegenheid van de uitreiking van de Orde van de Gulden Humor aan Frans Timmermans zal een geweldig programma over de bühne gaan en we metl Beppie Kraft, Dans en Showgroep Burgerlust, Big Benny, Die Westerwald Sterne, Trööt in de Gööt en de muzikale omlijsting is in handen van Die Männer. Volg de Burgerlust ook op de speciale website www.guldenhumor2018.nl en voor de jaarlijkse evenementen www.burgerlust.nl en facebook