Stichting Oranje Comité Eygelshoven
27-03-2018

1813 logo Oranjecomite NieuwHet Oranje Comité Eygelshoven breidt uit. Nieuwe jongere leden zijn erbij gekomen om de bestaande groep te ontlasten met het organiseren van het jaarlijks terugkerende Koningsdag (27 April) en Dodenherdenking (4 Mei).

De nieuwe samenstelling van het Oranje Comité Eygelshoven is: Louk van den Camp (Voorzitter), Nanette Van den Camp-Cremers (Penningmeester), Jo Cremers (Secretariaat) , Alexander Bergsma (Secretariaat) , Jan Jongen, Joël Eijdems, Sjef Wiertz, Wim Bruns, Bas Cremers en Cor Chudy.

Programma 2018

Koningsdag (27 April) in Eygelshoven trekt ieder jaar veel bezoekers. Ook dit jaar zijn er weer volop activiteiten voor jong en oud. s’Morgens een H. Mis. Daarna een ballonnenoptocht.  s’Middags  een spelenmiddag bij scouting met een vrijmarkt en zal s ’avonds de lampionnen optocht plaatsvinden met een mooi spectaculair als afsluiter.
Tijdens Nationale Dodenherdenking (4 mei) zal er een plechtige H.mis opgedragen worden in het Oude Kerkje met aansluitend de officiële herdenking bij het oorlogsmonument aan de Torenstraat.