Scouting Eygelshoven vliegend van start
15-10-2019

1942 overvliegweekendMet mooie herinneringen aan de zomerkampen zijn de leden van Scouting Eygelshoven aan het nieuwe seizoen begonnen. Traditioneel wordt het Scoutingjaar afgetrapt met een Overvliegweekend. Tijdens dit weekend nemen de leden die te oud zijn voor hun leeftijdsgroep afscheid van hun oude groep. Hierna “vliegt” men over naar een nieuwe leeftijdsgroep.

Met een heleboel plezier, avontuur en gezelligheid kunnen we spreken van een echt ‘overvliegfeest’.Ontdekken met Scouting
Scouting staat vooruitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hunvrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandigemensen en krijg en de ruimte om te ontdekken en te leren.Wat doen we bij Scouting?
Eigenlijk is de vraag wat doen we niet bij Scouting? Van hutten bouwen tot het koken van een heerlijke maaltijd op het kampvuur. Van het knutselen van een raket tot het pionieren van een grote uitkijktoren. Elke week is weer anders en er is voor iedereen iets leuks te beleven. Wil jij een kijkje komen nemen bij Scouting Eygelshoven kijk dan op onze facebookpagina of kom op vrijdagavond of zaterdag eens langs bij ons gebouw aan de Anselderlaan.Scouting Eygelshoven voor jong en “oud”.
Niet alleen voor de kinderen is er veel te beleven bij Scouting Eygelshoven. Ook voor de volwassene is Scouting een uitdaging. Samen met een enthousiast stafteam leuke, spannende activiteiten op touw zetten voor de kinderen. Of zorg jij er liever voor dat de staf en de kinderen op een goede en veilige manier hun Scoutingspel kunnen beleven. 
Met wekelijks bijna 100 Scouts is er altijd wel iets te doen. Wil jij ons hierbij helpen kijk dan op onze facebookpagina of op www.scoutingeygelshoven.nl