Ruilwinkel Eygelshoven opent op 6 juli 
25-06-2020

ruilwinkelRuilwinkel Eygelshoven opent op 6 juli haar deuren onder strikte ‘Coronavoorwaarden’Maandenlang was de Ruilwinkel in Eygelshoven gesloten als gevolg van de verspreiding van het Coronavirus in het land. Vele bedrijven, instanties en noem maar op, waren gedwongen hun ‘winkels’ te sluiten. In de nieuw ontstane ‘anderhalvemeter maatschappij’ zijn inmiddels de zogenaamde ‘versoepelingen’ opgetreden waarvan Ruilwinkel Eygelshoven vanaf maandag 6 juli, dankbaar en graag gebruik van gaat maken.

De Ruilwinkel heeft een eigen protocol opgezet waarbij veiligheid voor bezoeker en vrijwilliger(s) voorop staan. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht, wordt er maar één klant (na telefonische afspraak) toegestaan in de winkel, is er een soort éénrichtingsverkeer voor de klant bepaald; ingang bij de poort aan de Marktzijde en uitgang aan de ‘Terbruggenzijde’. Buiten de telefonische afspraak die u moet maken, moet u ook uw ledenpas kunnen overleggen. Deze bepalingen gelden tot en met maandag 20 juli waarna ongetwijfeld een update zal volgen.

Maandag 6 juli
Wilt u, als lid Ruilwinkel, gebruik willen maken voor de toegang tot de Ruilwinkel op maandag 6 juli, dient u op vrijdag 3 juli (tussen 13.00-15.00 uur) een telefonische afspraak te maken: 045-5459795. Het bestuur van Ruilwinkel Eygelshoven vraagt u beleefd om volledige medewerking te verlenen aan de gestelde regels.