Programma Koningsdag 2018
16-04-2018

1813 logo Oranjecomite NieuwProgramma Koningsdag in Eygelshoven

10.30 uur H. Mis in het Oude Kerkje.

11.15 uur Bijeenkomst van alle kinderen bij het Scoutinggebouw   ’t kOmpas” aan de Anselderlaan­, waar ballonnen, gesponserd door Bert Gillissen actractieverhuur,  Chocolaterie Bruns Eygelshoven/Kerkrade en Limpens accoutants worden uitgedeeld.

11.30 uur In optocht onder muziekale begeleiding naar speeltuin  “De Molen”.

    

Route: Anselderlaan, Op den Dries, Molenweg, Juliastraat, Burg.Dohmenplein, Debijestraat, Vasstraat, Kommerveldlaan tot aan speeltuin De Molen.
Na aankomst in de speeltuin zullen de ballonnen worden opgelaten.
Bij deze ballonnenwedstrijd zijn prijzen te winnen van € 10,00, € 7,50 en € 5,00.
Inlevertermijn van de wedstrijdkaartjes tot 1 juni a.s
Inleveradres: B. Cremers, Molenweg 22 .
Kinderen, die geen ballonnenkaartje hebben gekregen kunnen die alsnog       krijgen bij het uitdelen van de ballonnen.

14.00 -17.00 uur  KONINGSDAG-SPELEN-PARTY en UITMARKT.

In en rondom het  Scoutinggebouw “’t kOmpas”Een gevarieerd aanbod van kinderspelen, zoals 27m lange stormbaan, springkussens, schminken, klimmuur, skelterbaan, poppenkast en nog veel meer, geheel verzorgd door leden Scouting Eygelshoven.
Alle kinderen van de crêche en de basisscholen zijn  van harte welkom. Ook kunnen de kinderen hun spulletjes verkopen op de UITMARKT. Opgeven hiervoor kan via oc.eygelshoven@hotmail.com
Voor een echt “konings-terras” met bar en barbecue wordt gezorgd. Een verkoopstand voor lampionnen is eveneens aanwezig. Alle kinderspelen en -actracties zijn gratis.  

20.00 uur    Ontvangst van de gedecoreerden in Bistro Socio.                    

20.45 uur  Verzamelen op het marktplein (horecaplein). Ook hier is een verkoopstand voor lampionnen aanwezig.

21.15 uur  LAMPIONNENOPTOCHT met muziekale begeleiding van Harmonie St. CaeciliaEygelshoven naar sportcomplex van LHC.              

Route: Marktplein, Terbruggen, Torenstraat, Putstraat, St. Janstraat, St. Hubertusstraat, Kleine Stegel, Veldhofstraat, Anselderlaan, Bosweg, Molenweg, Debijestraat, Brandtstraat, Kommerveldaan  tot aan het sportcomlex van LHC.  Hier zal door Harmonie St. Caecilia Eygelshoven het Wilhemus worden gespeeld. Met als afsluiting van de festiviteiten van deze Koningsdag een GROOTS VUURWERK. Het vuurwerk wordt voor de 25e.keer afgestoken in Eygelshoven en maakt RFI Pyro Events er daarom iets spectaculiars van.

Toeschouwers worden verzocht het vuurwerk binnen de poorten van het sportcomplex te bekijken. De kantine van LHC is geopend. Ook verzoeken wij u geen auto’s te parkeren in de Anselderlaan aan de kant van het sportcomplex.Wij sporen de inwoners van Eygelshoven aan om op deze feestelijke dag de vlag uit te steken.