OPROEP: Verenigingen en Dorpsgenoten
04-04-2023

OPROEP: Aan alle Eygelshovense verenigingen en dorpsgenoten! Egelze sjüt ‘m aaf, 16 juli 2023, vanaf 2uur op de schietweide Rimburgerweg. Inschrijving van start. Wacht niet te lang!

Bij deze roept de Schuttersbroederschap St.Sebastianus alle Eygelshovense verenigingen en burgers op deel te nemen aan ons burger- en verenigingsschieten. Voor deze wedstrijd geldt “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”!
Op de facebookpagina van de Schuttersbroederschap St.Sebastianus vindt u een evenement met een verwijzing naar het inschrijfformulier en het schietreglement. Als dat niet lukt, stuur gerust een mail naar broederschapeygelshoven@gmail.com, wij helpen bij het inschrijven.
De teams die namens een vereniging deelnemen moeten uit 4 personen bestaan en elke deelnemer betaalt op de wedstrijddag € 5,- p.p.. het team dus € 20,-. Dit is een bijdrage in de kosten voor munitie.
De wedstrijd gaat op de 16e juli om 14.00 uur van start en het schieten zal tot ongeveer tot 18.00 uur duren. Voor de verdere rest moet het een gezellige middag met een hapje en een drankje worden en wij hopen op veel supporters en ook aan de kinderen is gedacht. Schrijf je dus in en reserveer vooral de datum!
Broederschap St.Sebastianus, Eygelshoven.