Open Dag Vrije Akademie Parkstad in Kerkrade
20-08-2018

1833 vrije academieOp zondag 2 september opent de Vrije Akademie haar deuren in de Elbereveldstraat 105 in Kerkrade. Iedereen is van harte welkom tussen 13.00 en 16.30 uur en kan kennismaken met uiteenlopende creatieve cursussen (variabel van 5 tot 30 lessen), workshops, ons deskundig docententeam en de goede faciliteiten van de Vrije Akademie. Ook dit jaar wordt de open dag een dag boordevol creatieve activiteiten en een speciale sfeer. Tevens viert de Vrije Akademie ook dit cursusjaar haar 50-jarig jubilieum! In het kader van het jubileum zullen wij ook dit cursusjaar een aantal bijzondere workshops aanbieden.

Op deze open dag kan iedereen vrijblijvend allerlei vragen stellen, demonstraties en voorbeelden zien van een scala aan zowel kortlopende als langdurige creatieve cursussen. In Kerkrade vindt u informatie over boetseren en keramiek, tekenen & schilderen, digitale fotografie, grafiek, glas-in-lood, edelsmeden en de vooropleiding voor de kunstacademie. “Iedereen die op creatief vlak iets wil doen, kan bij ons starten, aldus Natalie Savelsbergh, directeur bij de Vrije Akademie”. Voorkennis of speciaal talent is absoluut niet nodig.

Naast het bezoeken van de open dag is het ook mogelijk om op werkdagen te bellen voor cursusinformatie met de administratie van de Vrije Akademie ZOM (045-7370302), stuur een mail met uw vragen naar info@vazom.nl of neem een kijkje op onze website www.vazom.nl Via de site kunt u ook informatie opvragen of zich inschrijven.