Nieuws van het ‘optochtfront’ 
11-02-2019

1907 optochtcomHet zal u beslist niet ontgaan zijn dat het Optochtcomité Eygelshoven, als gevolg van de werkzaamheden aan de Molenweg de route, éénmalig heeft moeten veranderen. In plaats van de Molenweg wordt de route voortgezet op het laatste stukje van de Kommerveldlaan om vervolgens de Anselderlaan ‘in te draaien’ en via Op de Dries richting Socio-Project. De gerelateerde voorbereidingen zijn door het optochtcomité op kaart gezet enkel de medewerking van de bewoners van genoemde straten is onontbeerlijk voor een goed verloop. Auto’s elders parkeren en hopelijk mooi versierde straten. Het optochtcomité rekent op u.

Opnames

Tijdens de optocht worden foto´s en films gemaakt. In het kader van de nieuwe privacy wet maakt het optochtcomité u hierop attent. Foto’s worden gebruikt voor de sociale media en de (bewegende) opnames worden op televisie in internet uitgezonden. Mocht u bezwaren hebben tegen bovengenoemde opnames, maak dat dan duidelijk een fotograaf cq cameraman/vrouw.

Optochtmeter euroflap

Het is ook dit jaar voor het Optochtcomité hartverwarmend om te mogen constateren dat, naast de vele donaties, Eygelshoven de optocht als het ware omarmt. Flappen zijn te koop bij de Posthoorn, Bistro Socio, Tin Star Saloon, Nagelzaakjes Maril, Chocolaterie Bruns, Benly, café Kunt Jod en bij de leden van het optochtcomité, onder het motto ‘iedere meter is er één’, tackelt het comité de steeds meer dichtgedraaide subsidiekraan van de gemeente. Dankzij u!

Op vrijdag 22 februari wordt tijdens het Bonanzabal bij de Tin Star Saloon bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de flappen die van op basis van uw telefoonnummer, ingevuld op de flap. Deze trekking wordt verricht door Ray Dera van de Tin Star Saloon, waarbij vermeldt dat mocht de telefoon niet wordt beantwoord, vervolgens een nieuwe flap wordt opgevist. Misschien wordt u wel de winnaar van die prachtige kleurentelevisie op heeft u 50 of 25 euro ‘in de knip’.

Op de foto het huidige Optochtcomité Eygelshoven, wat werkelijk ‘knokt’ voor iedere meter