Kindercarnaval Burgerlust
11-02-2019

1907 domendoolOp zondag 24 februari 2019 vindt de jaarlijkse ‘Kingerkarneval’ plaats in het Socio Project te Eygelshoven. Aanvang van het programma is om 14.11 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Hoogtepunt is de proclamatie van de nieuwe Jeugdprins va Egelse. Verder werken mee: de Dans- en Showgroep Burgerlust, leerlingen van de BS De Veldhof, Jeugdkoor de Zanglijsters, Samba Kids uit Brunssum en in de finale niet minder dan DOMM & DÖÖL. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Die Männer.

Daarbij..
Kinderen die een kleurplaat inleveren krijgen een stempelkaart en krijgen daarvoor een suikerspin of een zakje popcorn. De mooiste kleurplaten worden beloond met een mooie prijs. Ook is er een prijs voor de mooist verklede kinderen. Kinderen die het leuk vinden kunnen gratis worden geschminkt. Verder is er een tovenaar aanwezig en laat de kinderen genieten van zijn kunsten. En worden er ballonnen geknoopt in de mooiste modellen en worden gratis uitgedeeld. Aan het eind van het programma is het ook nu weer mogelijk met de Prins en/of Jeugdprins op de foto te gaan. De foto’s worden op facebook geplaatst  en kunnen worden gedownload.

Voorverkoopadressen
De voorverkoop start op maandag 11 februari en de entreekaarten kosten €3 per persoon voor zowel jong als oud. Entreekaarten kunnen verkregen worden bij Nimik, Slagerij Jongen, Chocolaterie Bruns, Bistro Socio en Euronics Benly.

Seniorenkarneval
De Seniorenkarneval van de KV Burgerlust is op maandag  25 februari 2019 in het Socio Project. De zaal is open vanaf 18.00 uur en het programma start 19.30 uur. De entree bedraagt € 13 inclusief garderobe. In het programma:Pierre van Helden, Dans en Showgroep Burgerlust, Wiesse Sjwaam, Ton Laeven, Hans Peter Jonen, Echt Lecker, Grün Weiss Schlebusch, Erwin en de muzikale omlijsting is in handen van Die Männer.
Verkoopadres en plaatsreserveringen:  bij dhr. Gijs Vercouteren, tel 045-5352265, tussen 18.00-20.00 uur van maandag t/m vrijdag. Voorverkoopadres enkel en alleen staanplaatsen bij Bistro Socio.