Nathalie Stollman nieuwe prinses van ‘t Wild Dörp
13-02-2023

Afgelopen zaterdag is Nathalie Stollman – Pekel tijdens de carnavalsavond van Vasteloavendssverain ’t Wild Dörp uitgeroepen tot prinses Nathalie II. Nathalie werd één dag na de elfde van de elfde in 1978 geboren. Muziek maken en carnaval vieren zaten al vanaf jongs af aan in haar bloed. Op zeven jarige leeftijd begon zij haar muzikale carrière als fluitiste bij toenmalig fluit- en tamboerkorps Wilhelmina Holz en liep zij vervolgens telkens in de carnavalsoptocht mee.

Nathalie is getrouwd met Dennis Stollman en moeder van Luuk en Lien.
Haar man Dennis zwaaide in 2015 de scepter over het Wild Dörp en zoon Luuk was in 2020 zelfs schoolprins van Kerkrade.

Nathalie is nog steeds lid van Musica Limburg, de fusievereniging tussen de fluit- en tamborkorpsen St. Hubertus Haanrade en Wilhelmina Holz. Als lid van Musica Limburg is zij geproclameerd tot de nieuwe prinses van ’t Wild Dörp.

Voor een feestje is Nathalie altijd wel te vinden, want Lachen, Humor en Gezelligheid worden bij haar met een Hoofdletter geschreven

In haar dagelijkse leven is Nathalie werkzaam als dialyseverpleegkundige in het mumc+.

De prinselijke residentie is gelegen aan het Graan 23 in het Rolduckerveld.

D’r Kirchröatsjer Vasteloavendsverain met stadsprins Niklas I en Karnevalsvereniging Burgerlust uit Eygelshoven met hun prins Ralf I waren zaterdag in Haanrade aanwezig om de nieuwbakken prinses te feliciteren met haar proclamatie net zoals diverse bevriende carnavalsvereningen en vele bezoekers die er weer een groot carnavalsfeest in Haanrade van wisten te maken.