‘Molexit’ deert optochtcomité niet
22-01-2019

logo optochtcomiteOnlangs zijn de (broodnodige) herstelwerkzaamheden aan de Molenweg opgestart door de gemeente. Helaas betekent dit voor de optocht in Eygelshoven dat de route veranderd moet worden omdat de Molenweg er na de carnaval pas ´piccobello´ uitziet. Voor de optocht betekent deze ´Molexit´ (om maar eens in de actualiteit te blijven) dat het laatste stuk van de route veranderd moest worden: Bongartstraat, Terheidenstraat, Tripsstraat, Kerkraderstraat, Veldhofstraat, Torenstraat, Terbruggen, Laurastraat, Kommerveldlaan, Anselderlaan, Op den Dries, Laurastraat, waarna ontbinding op het marktplein. De optocht vertrekt op zondag 3 maart om 14.11 uur.

Het optochtcomité verzoekt de bewoners van deze straten vriendelijk om hun straat auto vrij te houden, zodat de optocht makkelijk door hun straat kan trekken. Vorig jaar was de route heel mooi versierd door de bewoners wat voor herhaling vatbaar is.

Laatste week inschrijvingen optochtdeelname Eygelshoven

Het comité attendeert u graag op haar website http://optochtcomiteeygelshoven.nl Op deze site staat alle informatie t.a.v. de optocht in Eygelshoven en het Optochtcomité. Indien u geen gebruik wenst te maken van de digitale mogelijkheid tot inschrijven, kunt u zoals eerdere jaren gebruikelijk was het inschrijfformulier invullen en vóór maandag 28 januari 2019 terug mailen/ sturen/ afgeven aan onderstaand secretariaat. Het aanmelden voor groepen en wagens is verplicht.

Einzelgänger zijn uiteraard van harte welkom, maar hoeven zich niet aan te melden.

Meld je snel aan bij :Stichting Optochtcomité Eygelshoven, secretaris: H.M. Hendrikx, (Tel.: 045-5352584)