Loterij 100 jaar Grote Kerk 1 april
12-04-2022

2022 Grote Kerklogo               3022 15 deRooij 2Op 1 april heeft alweer de tweede trekking van onze grote loterij plaatsgevonden. Ook deze keer zijn er weer mooie prijzen vergeven. Mevrouw de Rooij mag   binnenkort heerlijk gaan genieten van een drie gangen diner inclusief drank bij Bistro Socio.  Lees meer voor uitslag en foto’s verdere winnaars. 

Irene Horstman nam heel enthousiast de cadeaubon van bakkerij Voncken in ontvangst, ze was zo blij dat ze meteen weer wat extra loten heeft gekochtHet chocolade tablet is deze keer gewonnen door mevrouw Kleikers. Zij heeft deze rechtstreeks uit de handen van Jolanda Bruns mogen ontvangen. Ook waren wij nog op zoek naar de eigenaar van nummer 290, dit nummer is getrokken in de eerste trekking.Hij is gevonden. De heer Martin Rheinfeld was een paar weekjes met vakantie en heeft ook blij verrast zijn prijs in ontvangst genomen. Alle prijzen zijn gesponsord door de mooie bedrijven uit ons dorp, de volledige opbrengst gaat naar het Glas-in-Lood fonds van de grote kerk.

Er zijn nog steeds loten te verkrijgen bij de verkooppunten: Bistro Socio, Lhc Kantine, Electroworld Benly, Chocolaterie Bruns en 1131 Optiek&Lifestyle.

De volgende trekking zal plaatsvinden op goede vrijdag 15 april, deze wordt live uitgezonden om 20.00u op onze Facebookpagina: 100 jaar grote kerk. De Winnende lot nummers worden uiteraard weer gecommuniceerd in de Andselbode op maandag!

2022 15 Horstman2022 15 Rheinfeld  2022 15 deRooij 01