Koningsdag wordt in 2020 Woningsdag
21-04-2020

17 woningsdag 2020Maandag 27 april vieren wij de verjaardag van onze Koning. In deze bijzondere tijd doen we dat niet op een plein met een spellenmiddag, vrijmarkt en vuurwerk. Dit jaar vieren we Koningsdag thuis. Om hiervan toch een feestelijke dag te maken heeft de landelijke Oranjebond Koningsdag omgedoopt tot Woningsdag.De feestdag wordt om 9:45 geopend met het luiden van de klokken in heel Nederland.

Voor de kinderen uit Eygelshoven heeft het Oranje Comité toch een spellenmiddag opgezet. Vanaf 14:00 tot ongeveer 17.00 uur zullen er op onze Facebook (Oranje comité Eygelshoven)een aantal opdrachten verschijnen, waarbij leuke prijzen te winnen zijn in de vorm van tegoedbonnen gekocht bij de plaatselijk middenstand.
Meer informatie en spelregels zullen komende week via onze Facebook pagina gedeeld worden.Graag willen wij iedereen oproepen om deze dag de vlag uit te hangen.
Uiteraard voor onze jarige Koning, maar ook als teken van samenhorigheid in deze bijzondere tijd.Het Oranje Comité Eygelshoven wenst iedereen alvast een fijne Woningsdag.

Dodenherdenking 2020

Wij vragen iedereen om de vlag halfstok hangen. Als je een muziekinstrument bespeelt, speel dan in de tuin of oprit de Last post en/of om 20.00 uur het Wilhelmus.