Kledinginzameling Clubactie LHC
20-10-2020

Logo wim 2Voetbalclub LHC zamelt op allerlei manieren geld in. Van 12 oktober tot en met 1 november zet de vereniging in op een kledinginzamelingactie.
Elke kilo kleding levert LHC een bepaald bedrag op. En wat misschien wel even belangrijk is: alle kleding die wordt ingeleverd, komt niet op de grote afvalberg terecht. Immers, alle ingeleverde kleding wordt gerecyceld.

Wat kun je brengen:
Goede tweedehands kleding, lakens, dekens, gordijnen, knuffelbeesten, schoenen (per paar), riemen/ceintuurs en handtassen.
Je kunt de kleding inleveren bij LHC op de dinsdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Dan is er altijd iemand aanwezig die de kleding in ontvangst zal nemen. Op andere ochtenden kunnen toevallig leden van onze VUTploeg aanwezig zijn en die zullen ook de kleding in ontvangst nemen. Let wel: het is niet zeker dat op de andere ochtenden altijd iemand aanwezig is. Geef je de kleding mee aan je kind dat ’s avonds gaat trainen, dan kun je die kleding onder het overdekt terras zetten. De volgende ochtend wordt de kleding opgeborgen.

DUS: Ruim thuis allemaal de kast op en breng tot en met 1 november zoveel mogelijk kleding naar LHC.