Kindermarkt Kerkrade-Centrum
13-03-2017

1711 kindermarktSpeciaal voor kinderen tot 12 jaar wordt op zaterdag 18 maart van 12.00 uur tot 16.00 uur een kindermarkt georganiseerd in Kerkrade-Centrum. De kindermarkt is zowel voor als door kinderen, dus erg interessant als u nog kinderspullen heeft liggen die niet meer gebruikt worden.

Van baby- en kinderkleertjes tot speelgoed, het mag allemaal verkocht worden. Dus duik de kelder in of de zolder op en kijk wat uw kinderen allemaal niet meer gebruiken, want het kan misschien nog wat opleveren op de kindermarkt! Deelname is gratis, maar om zeker te zijn van een plaats moet uw kind wel aangemeld zijn. Daarnaast dient er vooraf 5 euro borg betaald te worden die u na afloop, indien de verkoopplaats netjes achter gelaten wordt, weer terug krijgt. Kinderen die deelnemen aan de markt dienen onder begeleiding te zijn van tenminste één volwassene.

Heeft u een kind tot 12 jaar en wilt u graag een plaats voor hem/haar op de kindermarkt reserveren? Geef dan de naam en leeftijd van uw kind door via het telefoonnummer 06-29391423, of via mail info@joko-events.nl. U kunt ook onderstaande bon invullen en inleveren bij Boutique Dax, Markt 24 (Kerkrade-Centrum).