Kerkrade zoekt jeugdige kanjers!
06-11-2019

Jeugdlintje NieuwDe gemeente Kerkrade wil jongeren die zich belangeloos inzetten voor de medemens in het zonnetje zetten. Daarom wordt jaarlijks het jeugdlintje uitgereikt aan jongeren van 6 tot en met 18 jaar die zich hebben ingezet voor de medemens in de gemeente Kerkrade. 

Kent u zo`n jeugdige kanjer die zich inzet voor de medemens, voor een vereniging, voor de maatschappij of voor een goed doel? Denk hierbij aan mantelzorg, vrijwilligerswerk voor de voetbalclub, muziekvereniging of de buurtvereniging in uw woonwijk. Meld hem of haar dan aan voor het Kerkraads jeugdlintje ‘Jód Jedoa!’ via www.kerkrade.nl/jeugdlintje 

Aanmelden
Op de website vindt u ook meer informatie over het jeugdlintje en het voordrachtformulier. Iemand aanmelden voor het jeugdlintje kan tot uiterlijk 1 maart 2020. Vervolgens bespreekt de selectiecommissie alle voordrachten en wordt er een keuze gemaakt. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op de website of kunt u bellen met het algemeen nummer van de gemeente: 14 045. Aarzel niet en meld de kanjer aan! 

Toevoegen afbeelding flyer (of gedeelte)